Postitatud: 21. juuni 2011, 12:37
Postitas HelloKitty12
Ma olen vist ainuke,kellele pekk maitseb.
Soolapekk (muidugi praetult) et oleks krõbe ja õhuline. Mmm kui hea!
Õpetus:
lõika pekitükist õhukesed viilud. Umbes 1 cm lai. Keera tuli 6 peale. Pane pann pliidile. Lükka noaga pekitükid lõikelaualt pannile. Pane kohe kaan peale! Õli panna ei ole vaja. Maitseks võid lõigata sibulakuubikud või ribad. Vahepeal raputa panni ja keera kuumust vähemaks. Kui kuuled et praksumist ei ole enam,keera kuumus nulli, võta kaan pealt ja vaata. Kui on kuldpruunid,võta kauss,pane majapidamis või vetsupaberit põhja ja kalla pannilt pekitükid ja sibulad kaussi. Serveeri suurelt supitaldrikult või kausilt. Kindlasti võta paberid enne ära. Ja kui sul on tavaline,mitte soolapekk,siis hõõru pekk jämeda soolaga kokku ja pane kausiga külmkappi ja võid toidukilesse mässida. Kes ei taha,ei pea proovima. Mu sõbrale ka ei maitsenud pekk, aga kui mu ema seda tegi sõi ta peaaegu terve kausitäie tühjaks.