kertu0208 kirjutas:Vanaema tegi ükskord sellist asja, et lõikas leival sisu ära, pani panni peale praadima ja lõi toore muna sisse (praetud ikka mõlemalt poolt) ja see on ketšupiga ülihea.
Notsukene kirjutas:kertu0208 kirjutas:Vanaema tegi ükskord sellist asja, et lõikas leival sisu ära, pani panni peale praadima ja lõi toore muna sisse (praetud ikka mõlemalt poolt) ja see on ketšupiga ülihea.
Selline asi peaks pardiliivakast olema , või vähemalt mu ema ütleb nii
BanditQueen kirjutas:Lagrits kindlasti, paljudele ei maitse verivort, hapukoorega nämma. Üldiselt ikka igale toidule hapukoort alatest kartulitest ja lõpetades pizzade ja asjadega. A paljas keedukartul võiga on ka super. Riisiputru armastan ka:)
BanditQueen kirjutas:Vanaema tegi ükskord sellist asja, et lõikas leival sisu ära, pani panni peale praadima ja lõi toore muna sisse (praetud ikka mõlemalt poolt) ja see on ketšupiga ülihea.
kertu0208 kirjutas:Vanaema tegi ükskord sellist asja, et lõikas leival sisu ära, pani panni peale praadima ja lõi toore muna sisse (praetud ikka mõlemalt poolt) ja see on ketšupiga ülihea.
Kasutajad vaatamas seda foorumit: Registreeritud kasutajad pole ja 6 külalist