Parimad loomakliinikud

Kust leida oma väikelemmikule teadlikku arsti

Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas SigneL (Teema autor) » 11. jaanuar 2004, 02:13

Minule on väga hea mulje jätnud Valdeku Väikeloomakliinik Valdeku tn, kust olen korduvalt abi saanud nii oma põrsaste, kasside kui koera (keda enam kahjuks pole :cry: ) ravimisel (see ei tähenda muidugi, et mu loomakari on pidevalt kole haige, kuid ikka on tarvis olnud neid korraliselt üle vaadata lasta, vaktsineerida jne). Personal on ääretult sõbralik, abivalmis ja lahke. Astudes uksest sisse, tunned kohe, et oled seal oodatud ning ei ole oma murega üksi. Patsientide hulk on Valdekus päris aukartustäratav - laupäeviti on korraga vastuvõtul mitu loomakest, nii et sel päeval "löögile" pääseda on päris raske, kuid ilma abita pole ma seal siiski kordagi jäänud. Usun, et patsientide rohkus näitab ka selle kliiniku head tööd. Argipäeviti on patsientide hulk veidi väiksem.
Patsientideks on valdavalt koerad-kassid, kuid arstide sõnul tuleb neil aeg-ajalt ravitseda ka väikesi närilisi ning on olnud juhuseid, kus ka lindudele on abi osutama pidanud. Tõsi, närilistest teavad nad veidi vähem, kuid selle kompenseerib nende ülim hoolivus ja abivalmidus ning soov iga hinna eest abi osutada. Ning - pean ütlema, olen lõpptulemusega alati rahule jäänud :)
Teine koht, kus on väga toredad tohtrid, on Tartu mnt-l bussijaama lähedal asuv kliinik. Oma õhe põrssaga käisin seal üksvahe ravil. Svetlana Lukjanova on väga osavõtlik ja südamlik ning päris tark nii näriliste kui ka lindude ja isegi kilpkonnade ravimisel.
Kolmas koht, kus olen käinud vaid kord, on Tiina Toometi kliinik. Mu ühel notsul oli silm haige ning viimases hädas, kus olime juba 4 erinavat ravimist katsetanud ning enam ükski tohter ei osanud öelda, milline ravi aidata võiks, suunati mind sinna spetsiaalse silmatohtri juurde. Toometi kliiniku juures on väga suureks plussiks spetsiaalarstide olemasolu, samuti on nad kompetentsed nii koerte-kasside kui näriliste ravimisel. Patsiente on seal muidugi väga palju, kuid kõik on kinnitanud, et on ka ravitulemustega rahule jäänud.
Tean, et väikestele närilistele on spetsialiseerunud Õismäel Billy Loomakliinikust Silvia Maarja Selirand (kes ka siin Nõuandlas vajadusel nõustab) ning Tatari tn kliinikus on samuti näriliste ravimisele spetsialiseerunud tohter, kuid pole endal kogemusi nende kliinikutega (loodan, et ei tule nende teenuseid ka kunagi kasutada...).
SigneL
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 506
Teemad: 28
Teda kiideti: 1 korda
Sugu: Määramata
Prindi postitus

PostitusPostitas Riin » 11. jaanuar 2004, 02:45

Olen korra käinud Billy Loomakliinikus, kui Tupsu veel päris pisike oli ja muret tegi lahtine kõht, kuid õnneks muretsemiseks põhjust ei olnud ja teist korda käisin Tatari tn. Kliinikus vaktsineerimisel koos Ivikaga ja ka sealne meesarst jättis väga meeldiva mulje. Hinnad tundusid mulle küll Tatari tn. Kliinikus palju soodsamad olevat. Vajadusel olen helistanud mõlemisse kliinikusse ja alati on kasulikku teavet jagatud ka telefoni teel.
Kasutaja avatar
Riin
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 1092
Teemad: 19
Pildid: 2
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 56
Sugu: Naine
Prindi postitus

PostitusPostitas nuu » 11. jaanuar 2004, 17:26

1. Toometi kliiniku dr. Viitmaa. küsivad küll hinge hinda, aga see on ainus kliinik, kus ma tundsin, et arst ikka teab rottidest rohkem kui mina ise.
(2. Billy kliiniku dr. Selirand. Hästi südamlik ja abivalmis. Ega pole seegi odav koht.)
Olen käinud veel kahes Tallinna kliinikus, aga kuna ma nendega rahule ei ole jäänud, siis siinkohal ei nimeta.
Kasutaja avatar
nuu
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 501
Teemad: 46
Asukoht: Tallinn, Kesklinn
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 44
Sugu: Määramata
Prindi postitus

PostitusPostitas Liisa » 11. jaanuar 2004, 18:43

Tartus on EPMÜ kliinik parim. Võrdluseks, olen käinud ka R-kliinikus (üsna hea) ning Animalis (väikeloomadele kindlasti mitte nii hea; arst on nõus ravima, aga teadmised pole põhjalikud).
EPMÜ kliinikus on kaks arsti, kes väikeloomadega (st. mitte kassid-koerad) ekstra tegelevad: Kadri Kääramees ja Andzhela Lehtla.
Minu peamine arst on Andzhela, kellega ma kohutavalt rahul olen. Ta on vaadanud nii meie pere rotte kui kasse ning olen näinud tal ka koertega patsiente. Muide, ta on kraadi kaitsnud tööga jäneste luumurdudest.
Mul on väga kahju, et Andzhela ei ole nõus meile siia nõuandlasse tulema, kuna tal on kiire ja ta internetiga hästi läbi ei saa.
Tartu kliinkutest Farmaxi kohta olen kuulnud, et arstid käituvad ülbelt ning küsivad hingehinda. Paari päris masendava näitejutuga.
Niiet Tartus on minu kogemused sellised.
Viimati muutis Liisa 12. jaanuar 2004, 14:38, kokku muudetud 1 kord.
Liisa
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 2083
Teemad: 201
Asukoht: Tartu
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 45
Sugu: Naine
Prindi postitus

PostitusPostitas SigneL (Teema autor) » 21. jaanuar 2004, 16:41

Mina käisin täna Billy Loomakliinikusoma 2 meriseaga (kastreerimisoperatsioon). Jättis väga meeldiva mulje - näriliste tohter doktor Silvia Maarja Selirand on väga tark, asjalik ja kompetentne arst, abipersonal nunnutas mu loomi nii kus jaksas :) Kõik kulges hästi ja nii loomad kui mina oleme tollele kliinikule tänulikud. Soovitan Billy kliinikut ka teistele närilisteomanikele.
SigneL
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 506
Teemad: 28
Teda kiideti: 1 korda
Sugu: Määramata
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas SigneL (Teema autor) » 12. veebruar 2004, 14:00

Eile käisin oma notsukarjaga ka Tatari tn Loomakliinikus Andrus Joosti vastuvõtul. Jättis hea mulje. Personal tundus olevat asjalik, assistent (eriti üks) lahke ja hooliv. Üks assistent oli küll veidi käredam (käsutas ühele sisseastunud patisendiele kannatamatu ja närvilise häälega "Istuge", kuid noh - igaühel on vahel halbu päevi...). Kuid mis kõige üllatavam - uskumatult odav! 2 merisea ülevaatamine ning väike ravimine ja ravimi kaasamüük kokku maksis 95 EEK!
Väike virisemine ka - arst tõstis ruigameid lohakalt: haaras turjast ning tõstis looma lihtsalt üles, nii et see rippus nagu soolikas tal käes...
SigneL
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 506
Teemad: 28
Teda kiideti: 1 korda
Sugu: Määramata
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas Endised kasutajad » 09. mai 2004, 20:18

Saaremaal on minu ja Mariti kogemuse järgi parim loomaarst, kes ka väikeloomadega tegeleb, Lea Hioväin Taluapteegis Kuressaare Bussijaama kõrval.
Et ta raha ei taha võtta, on muidugi probleem :roll: , aga loomadest ta tõesti hoolib. Ja mis tehnika ning uusimate medikamentide osas puudu jääb, teevad tasa terve mõistus ja kuldsed käed.
Endised kasutajad
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 9885
Teemad: 280
Teda kiideti: 1 korda
Sugu: Määramata
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas Endised kasutajad » 20. september 2004, 18:05

Valdeku Väikeloomakliinik kuulub kindlalt ka minu eelistuste etteotsa (kuivõrd kliinikutes käimist üldse mingiks meeldivaks tegevuseks lugeda saab). Eelmisel sügisel käisin seal korduvalt kassiga, keda oli õhupüssist tulistatud ja seeläbi vaese looma tagakeha halvatuks muudetud. Igal juhul aitasid dr.Ojamaa & Co. meid välja päris lootusetuna näivast olukorrast.:) Suhtumine oli äärmiselt südamlik nii hirmunud kassi kui ka minu (kes ma seal pisaraid valasin) vastu ja lahkudes anti lisaks väljaostetud rohtudele (ja arvestades minu tol hetkel niigi keerulist rahalist olukorda) lausa tasuta kaasa mitmeid soovitatavaid ravimeid ja vitamiinisüste. Eriti sümpaatne oli see, et arst mulle ISE mingi aja möödudes tagasi helistas, et uurida, kuidas patsiendil läheb.
Siit järeldus - inimesed hoolivad tõeliselt, mitte ei tee oma tööd vaid raha pärast! Nüüd, peale pikaajalist taastusravi, on kiisu peaaegu sama tragi kui enne õnnetust, ainult pärast pikemat pikutamist peab jalgade liikuma saamiseks väheke põhjalikumalt sirutama-ringutama (nagu kontoritöötaja peale rasket päeva.). :lol:
...........................................................................................................
Teine väga abivalmis inimene on Raplamaal Raikküla valla loomaarst dr. Mõttus, kes on mulle mitmeid häid soovitusi jaganud! Tundub, et ka talle on tähtsam looma tervis, mitte tööle kuluv aeg või selle eest saadav tasu.
Endised kasutajad
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 9885
Teemad: 280
Teda kiideti: 1 korda
Sugu: Määramata
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas Misty » 05. august 2007, 10:20

Narva loomakliinikutest nii palju. Veterniaarkliinik Tan. Arst on nagu kloun. Kui Fridryl oli jalaga midagi, läksime tema juurde. Arst määras vitamiinitilgad ja küsis julmalt palju. Tilkadest kasu polnud, läksime mingisse koerteklubi kliinikusse. Seal arst küsis, et kas mees süsti ei teinud, meie eitasime ja naine tegi süsti ära ja Fridry oli jalul ka kohe. Tan kliinikus olen mõned korrad veel käinud. Rosin oli meil hullem pallike, arst ütles, et Rosin on lihtsalt paks, aga järgmine kuus sündis siis "viis rasvapalli" või? :bang: Nalja teeb see arst veel niiviisi, et ta võtab suure luubi ja siis vaatab merisea karvastiku targa näoga, tõmbab sigadel karvatutte välja ja uurib neid mikroskoobi all ja kui leiab parasiidid, määrab jälle need samad vitamiinitilgad välja. :bang: Vahest annab mingeid kahtlaseid tablette ka, aga neid ma oma sigadele andud pole, kuna kasu pole neist tuhkagi. Päris hea mulje on jätnud mulle veterinaarkliinik Edem. Arst oskab sigu õieti hoida, ei tiri karvatutte välja, erinevalt meesarstist, vaid sügab sigu ja võtab mikroskoobi alla uurimiseks neid karvu, mis on sügamise tagajärjel välja kukkunud. Tänu sellele arstile saime ka lestadest lahti (ptüi-ptüi-ptüi) , aga Fridry haigust ei suutnud ta välja ravida ja poisu lahkus meie seast varakult. :sad: Hind on küll natuke kallis, aga vähemalt ei saa nuriseda. :wink:
Kasutaja avatar
Misty
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 526
Teemad: 6
Pildid: 7
Asukoht: Narva
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 28
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas Molly » 05. august 2007, 11:35

Mina ühinen nendega, kes kiidavad Billy loomakliinikut. Dr. Selirand on tõesti hea ja abivalmis arst. Tripsu opi mahutas kohe sama päeva plaani, kuigi tema puhkuse-eelne päev oli tööd täis. Hindade suhtes ei oska öelda, sest mul vaid mõned kokkupuuted teiste loomakliinikutega. Ja tegelikult ei mõtlegi ju enam rahale, kui oma loom abi vajab.
Juta, Marta, Kim, Amanda, Stephanie, Marie, Caroline
(Iris-Mirka, Truks, Trips, Kiku, Tibi, Serena, Fiona, Angela, Janina, Hilde, Reti, Hillary, Saara, Michelle, Vaska, Nina)
Molly
Rotipesa
Rotipesa
 
Postitused: 969
Teemad: 46
Asukoht: Paldiski-Tartu
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 65
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas sydney83 » 11. august 2007, 16:51

jah, t6esti ei m6tle rahale kui loom abi vajab.

Keegi eespool kysis kus saaks odavamalt rohtu ja visiiditasu ka v2ike...hindade poolest on k6ige soodsam 6ism2e v2ikeloomakliinik, ehk siis Haabersti vlk. Asub 6ism2e tee 109. Samuti ei saaks midagi halba oelda arstide kohta, ise2ranis hea mulje j2ttis mulle sealne meestearst Laur(i-?). Kuid n2riliste ravimise kohta andmed puuduvad.

Kui Valdekus oli kliinilise vere analyys yle 700.- siis Haaberstis k6igest 200.- kanti. Huvitav kuidas need hinnad nii tugevasti erinevad?? Aru ma ei taipa :bang:
Kõik loomad on armsad aga loomalapsed on üliarmsad!
Kasutaja avatar
sydney83
Kohanen
Kohanen
 
Postitused: 74
Teemad: 1
Asukoht: hovik
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 40
Sugu: Määramata
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas Riin » 23. september 2007, 21:47

Meie kogemused on näidanud, et parim arst jänkudele on dr. Joost Tatari Kliinikust :-) .
Kasutaja avatar
Riin
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 1092
Teemad: 19
Pildid: 2
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 56
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas Egle » 22. november 2007, 19:40

Mulle meeldib Haapsalus see Vet apteek vms. Müüjad/arstid on väga sõbralik ja nad teavad ka loomadest vähemalt midagi .
Ning nad oskavad midagi soovitada ! Minule on see kliinik positiivse mulje jätnud!
Seal olev pood on ka vägagi hea !
Egle
Peaaegu põliselanik
Peaaegu põliselanik
 
Postitused: 161
Teemad: 4
Teda kiideti: 0 korda
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas StiDi » 08. märts 2008, 01:23

Mina eelistan Billy loomakliinikut. See on kodule lähedal ja personal on seal ka lihtsalt super. Ta ei ole nüüd kõige odavam, aga ega see tappev pole :wink: .
Kasutaja avatar
StiDi
Peaaegu põliselanik
Peaaegu põliselanik
 
Postitused: 168
Teemad: 9
Asukoht: Tallinn, Haabersti
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 28
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas LoomaArmastaja » 13. märts 2008, 16:30

Ise elan haapsalus ja seega ostame haapsalu veterinaarapteekist oma lemmikule toitu.Seal ei müüda loomi,aga looma tarbeid -ja toitu küll.Müüjad on seal täiesti super head ja abivalmid.Ja loomaga(nt. koeraga) võid sisse minna.Minu arust täiesti super pood.Kõik on puhas ja tore :happy:
Kasutaja avatar
LoomaArmastaja
Uus kasutaja
Uus kasutaja
 
Postitused: 10
Teemad: 2
Pildid: 3
Asukoht: Haapsalu
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 29
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas kaisake131 » 13. märts 2008, 18:59

Võrus on üks suhteliselt väike ja vähetuntud loomakliinik. Minu teada see ongi ainult Võrus ja Põlvas, aga arstid on seal väga hoolitsevad ja kohe näha, et teevad oma tööd südamega. Hinnad pole ka just kõige kõrgemad.
Kasutaja avatar
kaisake131
Peaaegu põliselanik
Peaaegu põliselanik
 
Postitused: 156
Teemad: 5
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 31
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas elm » 03. oktoober 2008, 09:42

Molly kirjutas:Mina ühinen nendega, kes kiidavad Billy loomakliinikut...

Ja mina samuti kiidaks dr. Silvia Seliranda :worsh: , suured tänud!!!
Kasutaja avatar
elm
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 417
Teemad: 3
Pildid: 10
Asukoht: tln/bl.mount
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 67
Sugu: Mees
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas Ketsu » 17. oktoober 2008, 23:39

Ühinen samuti nendega, kes kiidavad Billy't, superhead töötajad, lahked inimesed. Tunnevad tööd, mida teevad. Super!
Igal loomal peab olema kodu, kuid igal kodul ei pea olema looma.
Ketsu
Uudistan
Uudistan
 
Postitused: 48
Asukoht: Tallinn, Mustamäe.
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 30
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas Viisnurk » 03. november 2008, 14:50

Käisin Tartus,Mõisavahes arstil kilpkonnaga. Helistasin ja rääkisin oma mure ära, kutsuti kohapeale. Sain teada, et nad ei ole spetsialiseerunud muudele loomadele kui kassid ja koerad, kuid....nad oleks võinud aru saada, et mu kilpkonnal on väga tõsine probleem ja suunata mu kohe väikeloomakliinikusse. Kaks korda käisin sinna, kõhklus ja halb tunne oli endal, aga oletasin, et arst saab aru,kas on tõsine haigus v mitte. Tehti vitamiini süste....mitte midagi paremaks ei läinud.....võtsin otsuse,et nüüd lähen R-Kliinikusse ja sinna võeti mu kilpkonn ravile kohe ja järgmine hommik helistati ja teatati halb uudis. R-Kliinik ütles,et oleks saanud ravida ja päästa kui oleks varem tulnud....süüdistan siiani ennast, aga miks ei osanud esimene arst mind kohe suunata, ei ole vaja neil katsetada ja vaadata mis saab loomast. Aga täpselt selline tunne jäi, et nad oskavad, veendusin oma tigeduse õigsuses samuti...R-Kliinikusse teavitasin samuti kui kilpsi sinna viisin, mis talle on tehtud Mõisavahes, seal raputati pead ja saadi tigedaks... rohkem seda meenutada ei taha....üks halvemaid kogemusi üldse....ja viisakust ka pold seal.....jalad laual arstil kui patsiendid kohal....:S
Viisnurk
Uus kasutaja
Uus kasutaja
 
Postitused: 8
Teemad: 1
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 40
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas Viisnurk » 03. november 2008, 14:54

Äkki oskab keegi soovitada Tallinnas loomakliinikut, kus olete rahule jäänud? Ja kus tegeldakse küülikutega......planeerime vaktsineerima minna!
Viisnurk
Uus kasutaja
Uus kasutaja
 
Postitused: 8
Teemad: 1
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 40
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas Loomahull » 03. november 2008, 14:58

Esiteks, kasuta muuda nuppu, mitte ära postita järjest ja teiseks, kui kilpkonnaga nii juhtus ja teenindusega ka rahul olla ei saa, siis pole see ju teema "Parimad loomakliinikud"? Aga vastuseks Sinu küsimusele, küülikute alal on väga pädev dr. Joost. Riin oskab kindlasti temast rohkem rääkida.
Nõelasilma ei mahu kahte niiti, nii ka südamesse kahte armastust.
Tuustik, Sueño ja Kilpsi
Kasutaja avatar
Loomahull
Armastus on edu saladus.
Küülikuküla & Kilpkonnaaedik
Küülikuküla & Kilpkonnaaedik
 
Postitused: 4007
Teemad: 36
Asukoht: Haapsalu
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 32
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas Nöbsike » 01. aprill 2009, 17:31

Tere, ma tahaksin küsida, kus asub see Tatari tänava loomakliinik? Millises linnaosas ja kus see Tatari tn. on?
Kavas jänkuga vaktsineerima minna.
Aitäh!
Nöbsike
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 680
Teemad: 19
Pildid: 0
Teda kiideti: 0 korda
Sugu: Määramata
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas triini22 » 01. aprill 2009, 21:14

Tatari tn on kesklinnas vabaduse väljuku juures oleva swedbanki (trammipeatuse kõrval) ja söögiplatsi vahelt minev tänav. Kliinik on sealt paar maja edasi vasakut kätt.
Liivahiirte omanikud ühinege: Eesti Liivahiirte Selts
Minu liivakate kodukas
Kasutaja avatar
triini22
Liivahiirte loss & Merisigala
Liivahiirte loss & Merisigala
 
Postitused: 1362
Teemad: 24
Pildid: 8
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 41
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas helq » 15. aprill 2009, 08:09

Kiidan väga Tatari loomakliinikut. Olen seal kaks korda käinud ning olen igati rahul. Väga tore ja sõbralik personal on seal, nii arst, assistent kui ka see kes seal nö. valvelauas istub. Ja seda kah et seal hinnad on normaalsed ja taskukohased.
Kasutaja avatar
helq
Uudistan
Uudistan
 
Postitused: 33
Teemad: 3
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 39
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Dr Selirand

PostitusPostitas inesza » 19. aprill 2009, 16:39

Tegelikult kui abi vaja närilistega, siis Toometi kliinikus aeg-ajalt käib Svetlana Lukjanova, kes tegeleb närilistega. Tartus Mari Makko Palliumist ja EMÜ kliinikus Kristel Põder ja Ave Kupper (tittepuhkusel)
Viimati muutis samton 19. aprill 2009, 17:05, kokku muudetud 1 kord.
Põhjus: Tõstsin postituse sobivamasse teemasse.
ninast sabaotsani.....
Kasutaja avatar
inesza
Kohanen
Kohanen
 
Postitused: 52
Teemad: 3
Pildid: 9
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 40
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas Liismari » 04. mai 2009, 18:38

Tiina Toometi kliinik on kõige parim. Olen selles ainult käinudki oma kilpkonnaga. :razz:
Never say never, but always say forever (c)
Kasutaja avatar
Liismari
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 1417
Teemad: 53
Pildid: 3
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 27
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas põrsas » 18. mai 2009, 17:04

Mina julgen Rakveres kiita kliinikut Küti tänaval (dr V.Võlu)
Kasutaja avatar
põrsas
Uhke jänkuomanik!
Uudistan
Uudistan
 
Postitused: 36
Pildid: 3
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 38
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas Grete » 21. august 2009, 14:44

Ma soovitaksin Pärnus asuvat Vana-Pärnu loomakliinikut. Olen seal erinevate loomadega mitmeid kordi käinud ja alati olen abi ja head nõu saanud ning kunagi pole rahulolematust olnud. :)
Lote ja Pipi
Kasutaja avatar
Grete
Kohanen
Kohanen
 
Postitused: 92
Teemad: 2
Pildid: 5
Asukoht: Pärnu
Teda kiideti: 0 korda
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas kluti » 22. oktoober 2009, 13:19

Kindlasti soovitan Tatari kliinikut ja dr.Joosti, superkihvt ja tark ja hooliv arst. :) Kui mure vms on siis võtavad ka kiirelt vastu ja kahekesti teise arstiga vaatavad üle, vähemalt siiamaani nii olnud. Väga sõbralik ja südamlik kollektiiv. :) Aga ei, dr.Joost lihtsalt parim! :) Ütleb otse keerutamata ja kiiresti välja mis vaja teha on jne.
kluti
Uus kasutaja
Uus kasutaja
 
Postitused: 9
Asukoht: Tallinn.
Teda kiideti: 0 korda
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Parimad loomakliinikud

PostitusPostitas Sirtsu56 » 08. november 2009, 21:02

Olen nii mõneski kliinikus käinud (neid ma ei hakka mainima), kuid kõige sümpaatsema mulje on jätnud Billy Loomakliinik.
Heateod ununevad kergesti, aga halbu tegusid peetakse meeles.
Kasutaja avatar
Sirtsu56
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 622
Teemad: 12
Pildid: 2
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Sugu: Naine
Prindi postitus

Järgmine

Tagasi: Loomakliinikud

Kes on online

Kasutajad vaatamas seda foorumit: Registreeritud kasutajad pole ja 0 külalist