Roberta rotibande.

Kõik sabalised, kes meil kodudes on

Moderaatorid: E4-, Amelia

Foorumi reeglid
See foorum on mõeldud oma lemmiku(te)st rääkimiseks, mitte hoolduse alase nõu küsimiseks! Iga kasutaja teeb omale teema, kus on juttu tema lemmiku(te)st. Teema pealkiri võiks olla kujul nt. "Kissu rotid", "Foksi küülikud" vms.

Roberta rotibande.

PostitusPostitas roberta (Teema autor) » 19. august 2007, 17:16

Kõigepealt pean kahetsusega tõdema, et kõik ilusamad-armsamad pildid mu musirullidest jäid maha Lontusse. Aga, mis teha, alustame algusest...
Sain rottidega lähemalt tuttavaks 2aastat ja 2 kuud tagasi. Enne seda oli minu jaoks rott üks äärmiselt hirmuäratav ja kole tegelane, kellega ma isegi ühes ruumis kartsin olla. Ja siis, ühel päikesepaistelisel jaanilaupäeva hommikul näen ma oma köögiaknast, kuidas keegi mees suundub puuriga prahihunniku suunas ja valab sinna miskit. Saatsin teisepoole vaatama, et kelle ta sinna viis.Tuleb siis mees tagasi tuppa, peos 2 rotti, üks lumivalge lapsuke alles, punaste silmadega ja teine musta pea ja valge kerega suurem rotike. Oi, seda hädakisa, mis ma siis sel hetkel kuuldavale tõin!! Aga jah, meie koju nad sel hetkel jäid, lubadusega, et anname kellegile ära. Aga asi läks hoopis nii, et paari päeva möödudes ei olnud ma nõus neid kellelegi andma, vaid need 2 "hirmsat" tegelast turnisid mööda mind ringi, pugesid hommikumantli laiadesse varrukatesse, tükkisid põue ja sasisid mu juustes. Nii sain ma endale ROBERTI, kalli musiroti. Lahkus ta kahjuks mu juurest 2007 a. alguses. Isegi nüüd veel, kui ma teda meenutan,tulevad pisarad silma. Lapsuke, see lumivalge, sai endale nimeks STUART,kes on praeguseks üsna soliidses eas(2 aastat, 4 kuud?) rotiisand. Kimbutavad teda igatsugu kasvajad, kevadel lõigati esikäpalt munake ära ja nüüd, augusti lõpus tuleb minna uuele opile, esikäpa all on taas mingi moodustis. Aga muidu on vanahärra tubli ja kõbus suurepärase söögiisuga rotike.
Tänu neile kahele vahvale tegelasele kuulun ma nüüd teie, rotirahva, ridadesse. Arvan, et elu oleks palju vähem ilus, kui poleks juhuse tahtel endale neid väikeseid sõpru saanud.
Edasi...

***

Aprillis 2006 tuli minu juurde GENKA, halli-valgekirju 7 kuune rotipoiss, kellest omanik loobus. Inimestega oli ta väga sõbralik, kuid teiste rottidega ta ei leppinudki. Seetõttu oli ta elupaik teistest 1,5 meetrit eemal diivanil. Puurikeses ta käis vaid hädal ja söömas, ülejäänud aja kas magas pappkarbis diivani seljatoel või patrullis niisama. Tegi mu kahele kassile selgeks, et rottidese tuleb igati austusega suhtuda, sest muidu rott hammustab. Diivanit ta pidas igatahes enda omaks, kuhu ühelgi kassil asja ei tohiks olla. Kui ma ta juures seal istusin, siis tuli mulle sülle, pani peakese käe peale ja ootas, et ma talle kraatsa-kraatsa teeksin. Teiste rottide tegemisi vaadeldi kõrvalt ja külas käidi üksteisel niimoodi, kui omanik oli kodunt ära. Siis oli hea võõras majapidamises tuhnida ja tuuseldada. Kahjuks ei saanud Genkake minu juures kuigi kaua olla, kimbutasid teda hingamisraskused ja novembris 2006 tuli vastu võtta väga valus otsus... et mitte näha teda piinarikkalt lämbumas...
Tunnen temast siiamaani puudust, sest iga loomake on kordumatu.

***

Septembris 2006 tulid Gerbili juurest lumivalge rexike, vatitupsuke, JIMMY ja Jaanika juurest halli-valgekirju rex LUULU. Praeguseks on neist tillukestest karvakeradest saanud ühed väga suured karvakerad, eriti jõuline on Jimmy. Kaalu mõlemil üle 600g. Nemad said Roberti ja Stuartiga kohe sõbraks, suured onud kantseldasid neid ja limpsisid puhtaks, kui vaja. Praegugi magavad 2 valget sõpra tihti kõrvuti.
Ent ikkagi tundus suur puur nii tühi...
Jaanuaris 2007 tõin Ülemiste loomapoest koju 2 musta rotipoega, ROPS ja JÜRKA. Nad on nii sarnased, et vahet saab teha vaid kõhualuse valge laigu järgi. Seetõttu on nad veel MUTIONUD. Väba sõbralikud, uudishimulikud rotud. Üks neist on taimetoitlane, kes keeldub hakklihast ja juustust. Alles titt olles, oskas üks neist ära kaduda. Olid nad olnud mõni päev minu juures, kui ühel hommikul selgus, et üks Mutionu on kadunud. Otsime, pöörame puuris, rotilast pole. Täielik paanika! Ja leidsime üles tänu hallile kassile, kes kikitas kõrvu ja aina vaatas diivani alla. Ja oligi mu kadunud lapsuke seal. Ilmselt roinas patjadel ringi, aga padi kukkus pikali. Selle asemel, et kodu poole silgata, läks rumaluke hoopis teises suunas.
Praeguseks on mõlemad Mutionud igati väärikad ja prisked härrased, kellele meeldib oma elamispinna rõdul lebotada ja katusel kõhutada.

***

Lõpuks mu pisike pesamuna... Täiesti plaaniväline .. Läksin loomapoodi ja seal ta istus, üksinda puuris, nii väga mu kadunud Genkaga sarnane. Poest lahkusime igatahes kahekesi, koos PETSIGA. Juhtus see siis veebruaris 2007. Oli ta selline arglik ja ega ta praegugi väga julge pole. Kui tahaks teda puutuda puuris, siis nagu põikleks kõrvale, aga kui olen kõhuli puuri kohal, siis ronib mulle kukile ja pähe ja igale poole, kuhu saab. Väga vilgas tegelane. Kevadel elas tilluke juba ühe opigi üle. Tema kaelale tuli suur mädapaise, millest me tänu dr. Selirannale õnnelikult vabanesime. Praeguseks on kõik nagu varem, kaelakene on karvane ja rott rõõmus.
Elab kogu seltskond väga suures IMAC puuris, tegelikult puuris pole õige öelda, sest uksed on kogu aeg avatud ja on alati olnud. Ülemisest luugist on saanud rõdu, millel hea kõhutada. Katusel on papist karp, kus saab soovi korral magada ja ka mõnusalt närida seda. Veel on katusel paks kokkulapatud saunalina, mille kihtide vahele on mõnus pugeda, eriti meeldib Luulul seal tudida. Alumine luuk avaneb tugitoolile, kus saab ka soovi korral jalutuskäiku teha. Tavaliselt tullakse sinna mulle vastu, kui hommikusöök millegipärast hilineb. Ilmselt on nad mul hästi kasvatatud, sest korterit mööda nad ei jaluta, vähemalt pole neist keegi vahele jäänud sellega.
Nii ongi siis minust saanud praeguseks 6 rotipoisi õnnelik omanik. Aga rotte pole kunagi liiga palju!
Viimati muutis Kissu 20. august 2007, 18:57, kokku muudetud 1 kord.
Põhjus: Liitsin kõik 4 postitust kokku. Edaspidi võib kasutada "Muuda" nupu abi. :)
Kasutaja avatar
roberta
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 1181
Teemad: 8
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas Kissu » 19. august 2007, 17:43

Väga armas ja liigutav rotilugu! :)

Tore, teid jällegi siin näha.

Kahju tõesti, et paljudel läks palju-palju infot ja armsaid pilte kaduma koos Lontu leheküljega aga loodan, et vähemalt osakese sellest suudame taastada ning palju-palju uut infot koguda.
(\(\
(>'.')
(~(")(")
Kasutaja avatar
Kissu
Mental health will soon be yours..
Administraator
Administraator
 
Postitused: 10146
Teemad: 936
Pildid: 1303
Asukoht: Tartu/Jõhvi
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 40
Sugu: Naine
Tuju: Unine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas Ene » 19. august 2007, 18:00

väga armas saamislugu :)

Tere minu pooltki
Ene
Uudistan
Uudistan
 
Postitused: 32
Teemad: 1
Teda kiideti: 0 korda
Sugu: Määramata
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas Lind1100 » 20. august 2007, 09:07

roberta kirjutas: Aga rotte pole kunagi liiga palju!


Täitsa õige. Kui ema poleks oleks mul ilmselt kümme korda rohkem rotte. :biglove:
Inimesed, märgake head, mitte halba! Kõik pole nii nagu paistab.
Ettevaatust, rott on väljas!
Kasutaja avatar
Lind1100
Rottloom.
Mängujuht
Mängujuht
 
Postitused: 2569
Teemad: 36
Asukoht: Tartu
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 30
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas sydney83 » 20. august 2007, 09:19

Tere, tore sind siin kohata!

Mina vist olen m6ningaid su rotusid n2inud aga vot enam ei m2leta milliseid ja samuti ei m2leta nimesid aga toredad rotid olid kyll! Ja kassid olid vahvad.

Tervitusi Killult ja minult!! Samuti paid rotiksetele ja kiisudele! :paw:
Kõik loomad on armsad aga loomalapsed on üliarmsad!
Kasutaja avatar
sydney83
Kohanen
Kohanen
 
Postitused: 74
Teemad: 1
Asukoht: hovik
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 40
Sugu: Määramata
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas roberta (Teema autor) » 31. august 2007, 12:00

Eile jõudis oma uude koju minu uus kullake, black eyed siamese poiss, kes sai endale igati väärilise nime- WILLIAM. Ilmselt olete piltidega temast Eva4 rotipere kaudu juba tuttavad. Igati krapsakas noormees, uudishimulik ja kedagi eriti ei karda. Momendil on ta veel eraldi suurtest poistest, küll aga asub ta elamispind suurte poiste juures. Suured käivad kambakesi ja ükshaaval Williamit uudistamas, huvi on vastastikkune. Ainult mu vanahärra Stuart, kel oli kolmapäeval op, on rahulikult oma kodus paigal, korra nagu uudistas väikese suunas. Opilt koju jõudes oli vanahärrakene ikka väga hädine, polnud veel nagu õieti ärganudki, lusikalt vaevu limpsas oma rohtu.Esikäpa alt lõigati ära kasvaja ja veel jäi ta ilma oma meheuhkustest. Terve eilse päeva poputasin teda, söötsin lusikalt ja vahepeal lausa soojendasin oma vastas. Õhtuks tuli eluvaim tagasi ja söögiisu jälle hea, nõudis õhtul isegi lisaportsjoni, loodan väga, et suutsin oma kullakese elule tagasi aidata. Nii, nüüd olen juba 7 rotipoisi õnnelik omanik, kuid oli juttu, et Williamile oleks nagu mängukaaslast vaja, suured volaskid ei viitsi temaga mängida ju, parem põõnutavad.
Panin oma rotiperest mõningad pildid, mis momendil õnnestus leida, üles http://www.pildid.ee Seal saab tutvuda Roberta rotibandega. See piltide kogu seal täieneb tasapisi.
Kasutaja avatar
roberta
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 1181
Teemad: 8
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas Scratchy » 31. august 2007, 13:45

William on väga armas ja ilus rotipoiss. :biglove:
Tervisi Stuartile!

Pikad paid su poistebandele.

Ehk saaksid täpsema piltide aadressi anda? :ups:
Hovawart Hunka
(rotid Ruu, Donnie, Darko, Blak ja Blu)
[Merisiga Põnnu, rotid Andy, Scratchy, Mia, Misty, Aura, Annabel, Tölps]
Kasutaja avatar
Scratchy
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 2098
Teemad: 42
Pildid: 2
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 31
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas kerluusha » 31. august 2007, 13:56

Tervitused! Su juttu oli väga huvitav lugeda. Jätka samas vaimus! :happy: Loodame ka varsti pilte näha! :ups:
Et neil oleks sama hea, kui meil koos nendega!
Kasutaja avatar
kerluusha
Aktivist
Aktivist
 
Postitused: 340
Teemad: 24
Pildid: 10
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 32
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas Pinto » 31. august 2007, 14:33

Piltidele saab otse läbi selle lingi

Tahtsin Williamist veel pilte näha ja otsisin ülesse :roll:
Kasutaja avatar
Pinto
Üldmoderaator
Üldmoderaator
 
Postitused: 4375
Teemad: 115
Pildid: 21
Asukoht: Tartu lähistel
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 38
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas kerluusha » 31. august 2007, 14:45

No kuidas nii armas üldse olla saab? Vahvad pildid! :-)
Et neil oleks sama hea, kui meil koos nendega!
Kasutaja avatar
kerluusha
Aktivist
Aktivist
 
Postitused: 340
Teemad: 24
Pildid: 10
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 32
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas Eva4 » 31. august 2007, 20:48

Mulle tundus William iseloomu poolest selline elavam ja väga uudishimulik. Tal vaja kohe kõik üle vaadata ja nuuskida. Pildistada oli teda suht keeruline, sest tal kiire. Tahaks juba teada mis iseloomu ta siis näitab, kui teistega teda tutvustad. Anna siis teada, kui oled neid kokku lasknud :wink:
Kasutaja avatar
Eva4
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 456
Teemad: 13
Pildid: 3
Asukoht: Talus
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 38
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas roberta (Teema autor) » 31. august 2007, 23:30

Noorhärra William kolis äsja suurte onudega ühte elupaika. Rahu on igatahes kõigil läinud, sest põngerjas lippab mööda suurt puuri üles-alla nagu orav puuotsas. Jälgida on teda pea võimatu, ta on ülikiire. Jimmy-isand proovis asjas mingit korda hoida ja käis ka kaasas, aga nüüd on loobunud. Kuni Stuart eraldi, tundub, et Jimmy-isand on juhi kohustused oma kanda võtnud. Kui kostis vahepeal mingitki piuksumist, tormas Jimmy otsemaid saba vongeldes kohale, et kord majja lüüa. Agressiivsust ei näidanud keegi, Petsike nats vehkis tagumise jalaga, igaks juhuks tõrjus vist mudilast eemale endast, aga nüüd on sõprus võitnud. Algul panin nad kõik laiale voodile, kuni elupaik puhtaks sai. Trügisid kõik 5 paksu suurt rotti(haiglane Stuart on eraldi veel) siis sinna tillukese Williami puuri, seal nuhiti üksteist põhjalikult üle ja sellega oligi ametlik osa lõppenud. Edasi järgnes tants-trall juba suures ruumis ja ega titt pole nüüdki maha rahunenud päris.Kelle külje alla pugeda, on nii palju, et ei oska validagi voodinaabrit. Suured onud lausa limpsivad teda vahepeal puhtaks, lapsehoidjaid on mitu. Näib, kuidas öö möödub, kas titt on ikka hommikul oma elupaigas või tuleb teisest toa otsast otsima hakata.
Kasutaja avatar
roberta
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 1181
Teemad: 8
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas Eva4 » 01. september 2007, 00:59

Väga tore, et tutvustamine nii lihtsalt läks :)
Kasutaja avatar
Eva4
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 456
Teemad: 13
Pildid: 3
Asukoht: Talus
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 38
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas Lind1100 » 01. september 2007, 17:36

See on tore jah. Sul on nähtavsti hetkel 7 rotti ja see on juba päris parasjagu. Mis muidugi ei takista neid soovi korral juurde võtmast. :wink:
Inimesed, märgake head, mitte halba! Kõik pole nii nagu paistab.
Ettevaatust, rott on väljas!
Kasutaja avatar
Lind1100
Rottloom.
Mängujuht
Mängujuht
 
Postitused: 2569
Teemad: 36
Asukoht: Tartu
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 30
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas Molly » 01. september 2007, 17:56

Õnnitlused ka meie rotipiigade poolt. Läheks ka meil tutvumine nii lihtsalt, kui sinu poistel. Aga igal juhul on see eriti vahva aeg, kui koju tuleb uus pisike sahmerdaja.
Juta, Marta, Kim, Amanda, Stephanie, Marie, Caroline
(Iris-Mirka, Truks, Trips, Kiku, Tibi, Serena, Fiona, Angela, Janina, Hilde, Reti, Hillary, Saara, Michelle, Vaska, Nina)
Molly
Rotipesa
Rotipesa
 
Postitused: 969
Teemad: 46
Asukoht: Paldiski-Tartu
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 65
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas roberta (Teema autor) » 01. september 2007, 20:22

Esimene öö ja päev ühises kodus möödusid rottidel enam-vähem normaalselt. Kõik asjaosalised on korras ja kindlalt oma elamispinnal. Kui keegi ka käis öösel jalutamas kaugemal, siis hommikuks jõudsid kõik koju tagasi. Ainult märkasin, et Jimmy tahtis pisi Williamit naksata. Lebotas teine WC nurga sees, nende sees meeldib neile kõigile lösutada, ja kui William tema juurde tahtis tulla, siis üritas onu Jimmy pisikest hammastega naksata. Pisil küll mingeid hammaste jälgi näha ei ole. Jimmy armastab meil üldse hammustada, poisid kurdavad mul kogu aeg, et kuri rott, võtab sõrmest kinni. Mind ei ole seni hammustanud.
Stuart-kullake paraneb tasapisi, silmadki ei "nuta" enam niipalju, kui varem, teeb endale mõnuga tualetti ja üritab sügada. Suure veenmise peale saame rohugi limpsitud, ei taha talle vägisi ka suhu toppida,teen talle veel haiget, parem las limpsab vabatahtlikult.
Piltidele saab otse läbi selle lingi
Kasutaja avatar
roberta
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 1181
Teemad: 8
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas tirinipi » 02. september 2007, 11:39

Palju õnne!!! Väga ilus poiss!! :biglove:
Tuhkruplika Bonita (uues kodus). Zelda R.I.P.
Väike kutsu Zayka
kontakt tirinipitiri@gmail.com
Kasutaja avatar
tirinipi
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 582
Teemad: 16
Pildid: 8
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 44
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas Gerbil » 02. september 2007, 18:08

Oi-oi, Jimmy on ulakaks läinud!
*viibutab sõrme ja annab musi* :happy:

Pai uustulnukale ja toredat kohanemist! :-)
Loomatu! {Barbara, Amanda}
r.i.p. ~Rotu, Roosi, Roberta, Ruudi, Ronja, Rosiina, Kutt~
Kasutaja avatar
Gerbil
Uudishimulik hiireke
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 905
Teemad: 76
Pildid: 11
Asukoht: Vinni vald
Teda kiideti: 0 korda
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas roberta (Teema autor) » 04. september 2007, 13:12

Pisike William-poiss on end täielikult suurde elamisse sisse seadnud. Kõige rohkem askeldatakse koos Mutionude ja Petsiga. Luulu ja Jimmy vitsutavad nahavahed täis ja keeravad end kiiresti magama. Ülejäänud kepslevad veel ringi, eriti nüüd, kui ma ümberringi tegutsen. Homme lähen nädalaks ära, tagasitulles ei tunne vist Williamit äragi, nii palju vahepeal sirgunud. Hommikul pakkusin Williamile banaani,natuke sõi ja siis lükkas allesjäänud tüki kõrvaloleva Mutionu ette, mille too muidugi kiiresti suhu pani, enne kui ümber jõutakse mõelda. Hoolitseb sõprade eest ka!
Stuart-kullake sai täna hommikul viimase ravimiportsjoni. Olen teda siin igati poputanud, sügan tal tasakesi selga, mida eriti nauditakse, tavaliselt jääb lausa magama.Taldrikult eriti süüa ei taha, võtab parem mu sõrmedelt ja väikeselt lusikalt. Sõbrake kosub, aga kuna tegemist ikkagi üle 2 aastase vanahärraga, siis võtab taastumine rohkem aega, kui noortel, Petsike kepsutas juba mõne päeva möödudes ringi. Tahaks väga loota, et mu kullakesel on veel palju kuid ees, et vanaduspõlve nautida sõprade seltsis.
Kasutaja avatar
roberta
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 1181
Teemad: 8
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas roberta (Teema autor) » 15. september 2007, 22:19

Praeguseks on kõik mu 7 poiss-rotti ühises kodus. Elu tundub laabuvat normaalselt. Stuart-vanahärra ühines seltskonnaga veidi hiljem ja ma isegi nats kartsin, kuidas ta Williamise suhtub, aga kõik on korras- Stuart on alati olnud ja on ka nüüd väga heatahtlik rott. Ühel hommikul magasid koos Williamiga kiige peal, sabad keerdus. Noormees sehkendab endiselt ringi, teeb pesakarbis mõnikord remonti, kui minu pandud vaip pole õiges asendis. On sirgunud palju suuremaks ja ümaramaks.
Stuart tasapisi kosub. Nüüd juba läheb ise ühelt korruselt teisele, vahel tuleb isu katusel olevasse karbikesse(milles William remonti teeb) tudile minna. Eriti palju käia ei jaksa, väsib ära. Kui hingab, siis keha liigub kaasa. Üritan talle kõiksugu häid asju sööta, isegi kõige paremaid palu võtab paar tükikest, aga mõne aja möödudes näksib jälle. Kahju, et ta keeldub Nutri-plus geelist, kuid punase päevakübara siirup on kindel lemmik.( Koos sellega oldi nõus isegi kibedat rohtu võtma.)
Kas on kellegil mõni hea soovitus, mida võiks veel tugevat kosutust vajavale rotile pakkuda? Päevakübarasiirupit ei tohi pidevalt anda. Titetoitudest saab puuviljapüreesid , need meeldivad. Kõik head näpunäited ja vihjed teretulnud!
Kasutaja avatar
roberta
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 1181
Teemad: 8
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas roberta (Teema autor) » 18. september 2007, 12:14

Olukord tundus paranevat, kuid kahjuks, jah, oli see petlik. Eile hilisõhtul lahkus mu juurest Suure Roti juurde mu kullake, vanahärra Stuart. Hakkas nagu ülespoole trepist kõndima, siis kukkuma, õnneks küll mu kätele ja niimoodi mu rinnal, kasukas mu pisaratest niiske, ta lahkus rahulikult. Tean, et see paratamatu. aga ikkagi on nii kole valus, olin valmis kasvõi osa oma elust talle andma, kui ta vaid ei läheks mu juurest.Sellest saab ilmselt aru see, kel need hetked endal olnud. Täna puhkab mu kullake Stuart koos sõbra Roberti, Genka, siil Ruudi ja Kassiemmega kirsipuu all mu sünnikodus. Puhka rahus, minu südamese oled sa igavesti elus!
Kasutaja avatar
roberta
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 1181
Teemad: 8
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas Mercar » 18. september 2007, 12:20

Suur-suur kaastunne :(
Jälle lisandub rotte Suure Roti juurde Pilt
Lohe (geko liigist Rhacodactylus ciliatus)
[Pleig, Varglik, Murdjakääbik, Urglik, Vilks, Väle Kütt, Tahmanina]
Kasutaja avatar
Mercar
Hingelt Tartlane
Üldkorrapidaja
Üldkorrapidaja
 
Postitused: 3807
Teemad: 65
Pildid: 40
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 40
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas sindrinahk » 18. september 2007, 12:49

Kaastunne :sad: . Ühelt poolt on see kole kui sinu armastatud loom niimoodi sinu käte vahel lahkub, kuid samas olid sa tema juures kuni lõpuni välja ja pakkusid talle oma tuge. Pole midagi paremat, kui lahkuda oma kallimate olevuste juures. Sina olid Stuartile see kõige kõigem.
Koerainimene-koerad sügaval südames.
Suller
Kasutaja avatar
sindrinahk
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 1728
Teemad: 41
Pildid: 2
Asukoht: Tartu
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 38
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas Eva4 » 18. september 2007, 12:52

Kaastunne :sad:
Kasutaja avatar
Eva4
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 456
Teemad: 13
Pildid: 3
Asukoht: Talus
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 38
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas Scratchy » 18. september 2007, 13:46

Kaastunne! :(
Hovawart Hunka
(rotid Ruu, Donnie, Darko, Blak ja Blu)
[Merisiga Põnnu, rotid Andy, Scratchy, Mia, Misty, Aura, Annabel, Tölps]
Kasutaja avatar
Scratchy
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 2098
Teemad: 42
Pildid: 2
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 31
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas avalanche » 18. september 2007, 14:11

Kaastunne! :sad:
Kasutaja avatar
avalanche
Aktivist
Aktivist
 
Postitused: 383
Teemad: 22
Pildid: 11
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 41
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas Lind1100 » 18. september 2007, 15:30

Kaastunne... :paw:
Inimesed, märgake head, mitte halba! Kõik pole nii nagu paistab.
Ettevaatust, rott on väljas!
Kasutaja avatar
Lind1100
Rottloom.
Mängujuht
Mängujuht
 
Postitused: 2569
Teemad: 36
Asukoht: Tartu
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 30
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas tirinipi » 18. september 2007, 20:18

Sügav kaastunne! :sad:
Tuhkruplika Bonita (uues kodus). Zelda R.I.P.
Väike kutsu Zayka
kontakt tirinipitiri@gmail.com
Kasutaja avatar
tirinipi
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 582
Teemad: 16
Pildid: 8
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 44
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas riinu559 » 18. september 2007, 20:26

tunnen kaasa ! :(
Rullike, jään sind alatiseks igatsema
[Lupsu, Emma, Lisa, Tutsu, Charlotte, Rullike, Tuffy]
Kasutaja avatar
riinu559
♥♥♥
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 767
Teemad: 12
Pildid: 17
Asukoht: Tallinna lähedal.
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 30
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Roberta rotibande.

PostitusPostitas paraboa » 21. september 2007, 22:16

Kaastunne ka meie poolt. Kahju, et üks vana sõber jälle lahkunud on. Nad on sul kõik imetoredad, aga Robert ja Stuart jäävad unustamatuteks musirottideks.
paraboa
Kodustatud
Kodustatud
 
Postitused: 276
Teemad: 10
Teda kiideti: 0 korda
Sugu: Määramata
Prindi postitus

Järgmine

Tagasi: Meie rotid

Kes on online

Kasutajad vaatamas seda foorumit: Registreeritud kasutajad pole ja 0 külalist

cron