Mida kõike foorumis teha saab (vananenud)

Korduma kippuvad küsimused

Mida kõike foorumis teha saab (vananenud)

PostitusPostitas Celion (Teema autor) » 29. august 2005, 14:29

Suurema osa järgnevast tekstist kirjutas Liisa 06.01.2004, minu poolt vaid täiendused ja küljendamine.
Vihjed asjadest foorumis, mida sa võibolla veel ei tea. Mina ka alguses ei teadnud.
  • Teise postitusele vastates see lahe teise teksti sissejätmine käib nupust "tsiteeri". Postituse juures, üleval paremal. Aga tsiteerima ei pea kogu postitust, kärbi seda teksti seal julgelt.
  • Kui teemas on uusi postitusi, on teema pealkirja ees pisike oranž nupuke Pilt. Sellel klõpsates visatakse Sind kohe esimese lugemata postituse juurde selles teemas.
  • Oma postitusi saad nii muuta kui kustutada. Selleks on "tsiteeri" kõrval "muuda" ja kustutamiseks väike "x". Kustutada saab vaid siis, kui sinu postitus on teemas viimane. Muutmise puhul võib juurde märkida, mida muutsid - parandasid kirjavigu või täiendasid postitust.
  • Siin on võimalus ka teistele kasutajatele privaatteadete saatmiseks. Kui oled juba foorumites, siis samas reas, kus on "Kasutajate nimekiri" ja "Sinu profiil", on ka "Sulle ei ole uusi teateid". Kui sa selle lahti võtad, saad teisele kasutajale kirja saata.
    See on kasulik siis, kui tahad midagi kommenteerida või veel küsida, aga jutt läheks foorumi algsest teemast juba kaarega mööda.
  • Erinevad moodused kasutajaga kontakti võtta on ka iga postituse all - "priva", "e-post", "msn", "icq", "aim", "andmed" ehk tema profiil ning link ta kodulehele.
  • Profiilis võiks täita võimalikult palju lahtreid - teavad teised Sinust ka rohkem. Näiteks on see hea võimalus oma kodulehe aadressi näitamiseks - ei pea selleks allkirja kasutama.
  • Õpetus, kuidas postitustes BBCode'i kasutada, millega saab kirja muuta, teksti sisse pilte panna ja muid huvitavaid asju teha, on näiteks siin ja paar täiendust ka siin.
  • Teemale vastata saad nii kastis "Kiirvastus", mis on kiirem, kui vajutades nupule "Vasta", kus saab mugavalt emotikone ja BBCode'i kasutada.
  • Sinu postitus saadetakse ära nupuga "Tuld!" Seal kõrval oleva nupuga "Eelvaade" näidatakse aga, kuidas Su postitus välja nägema hakkab.
  • Teema lõpus on ka link "Märguanne vastuse korral". Seda vajutades saadetakse Sulle profiilis olevale meiliaadressile teade, kui keegi sellesse teemasse veel kirjutab. Selle maha võtmiseks lähed uuesti samasse teemasse ja nüüd on seal asemel nupp "Tühista märguanne vastuse korral".
  • Kui sa oled sisse logitud, siis foorumisse sisenedes näed paremal üleval kolme linki. Sageli on neist palju abi.
    1. Vaata postitusi oma viimasest külastusest
    2. Vaata kõiki oma postitusi
    3. Vaata vastuseta postitusi
Ja kui sa ei oska midagi, küsi mõne käest, kes sind huvitava asjaga hakkama on saanud. :)
Cole'i aksioom: Intellekti summa planeedil on konstantne, rahvastik aga kasvab.
Kasutaja avatar
Celion
Karvane kahejalgne
Kasutajatugi
Kasutajatugi
 
Postitused: 492
Teemad: 79
Pildid: 321
Asukoht: Tartu
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 42
Sugu: Mees
Prindi postitus

Tagasi: KKK

Kes on online

Kasutajad vaatamas seda foorumit: Registreeritud kasutajad pole ja 5 külalist